ceturtdiena, 2014. gada 8. maijs

L'oreal Paris Nude Magique Blur krēms

Lasot citu blogeru labās atsauksmes par šo brīnumu, arī es nolēmu iegādāties šo līdzekli. Un kāpēc gan nepamēģināt, ja tas sola nevainojami dabisku izskatu un gandrīz neredzamas poras, kā arī gludu sejas ādu. Šo līdzekli ir paredzēts lietot gan vienu pašu, gan kā bāzi pirms tonālā krēma uzklāšanas. 

Sākotnēji samulsināja tūbiņas vieglums- bija tāda sajūta, ka tā ir gandrīz tukša, bet tas ir dēļ produkta gaisīgās tekstūras. Nepatīk tas, ka produkts nāk ārā kopā ar gaisu, kas apgrūtina lietošanas procesu.

Pārdošanā ir pieejami divi toņi, bet, manuprāt, tonim nav nekādas nozīmes, jo uzklājot uz ādas tas ir neredzams. Patīkami pārsteidza zīdainā sajūta uz ādas, tik maiga un uz tausti gluda tā kļūst! 

Ko es varu pateikt par šā produkta efektivitāti? Tas padara poras mazāk redzamas, bet uz manas ādas efekts nav uz visu dienu, droši vien, ka savu dara taukainā āda, kas mazina šī līdzekļa noturību uz sejas. 
Produkts ne tikai samazina poras, bet arī vizuāli izlīdzina mazās grumbiņas.
Ļoti patīkams process ir šī produkta uzklāšana uz ādas tā zīdainās tekstūras dēļ. Kā lielāko plusu šim produktam es minētu to, ka sejas āda kopskatā izskatās veselīgāka un starojošāka, dienās, kad šīs krēms nav uzklāts zem tonālā, atšķirība ir jūtama! Šī iemesla dēļ es, visticamāk, šo produktu pirkšu atkārtoti. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru