piektdiena, 2014. gada 27. jūnijs

Maybelline BB Dream Pure

Atzīšos, ka šis ir mans pirmais BB krēms. Iepriekš no tiem izvairījos, jo uzskatīju, ka kopjošajam krēmam ir sava funkcija, bet tonālajam krēmam ir jābūt kārtīgam, sedzošam krēmam. Turklāt šaubījos, vai BB krēms spēs manu ādas toni padarīt tik vienmērīgu, cik to padara tonālie krēmi. Tomēr, laikam ejot, ziņkārība ņēma virsroku un es nolēmu pamēģināt. Izvēle krita par labu Maybelline BB Dream Pure, kas ir domāts taukainai ādai.

Ražotājs par šo produktu teic lūk, ko:
Krēma sastāvā ir 2 % salicilskābe un A,B,E vitamīni, kas novērsīs pumpu veidošanos un savilks poras. Tonētais, vieglais sastāvs izlīdzinās ādas toni, nomaskēs nepilnības un acumirklī padarīs ādu veselīgi starojošu.
  • Nomaskē nepilnības
  • Izlīdzina ādas toni
  • Mazina pumpu parādīšanos
  • MInimizē poras
  • Nomaskē apsārtumu, nomierina ādu
  • Saules aizsargfiltrs SPF 15
  • Mitrina un izlīdzina ādu
  • Nesatur eļļas un taukvielas
Vispirms teikšu, ka man ļoti patīk produkta iepakojums- vasarīgs, atgādina jūru, sauli un visu citu jauko :) Forši ir tas, ka produktu nopērkot, tam ir aizlīmēta tūbiņa, kas rada drošības sajūtu, ka veikalā kāds to nav izdomājis lietot testera vietā.
Vislielākais prieks, izlasot produkta sastāvu, bija par salicilskābes esamību, jo salicilskābe ir slavena ar savām poru attīrošajām īpašībām. Pārsteigums bija par krēma sedzamību. Tas nomaskēja tikpat labi, kā parasts tonālais krēms! Tikai atšķirībā no tonālā krēma, kas ātri vien uz manas sejas, ar visu pūdera kārtu, sāka spīdēt, šis krēms patiešām saglabā matēto efektu. Pēc astoņu stundu darbadienas, viegls spīdums ir parādījies tikai deguna sānos. Tāpat poras patiešām kļūst mazākas. Pārsteidzoši tas, ka ne tikai vizuāli, bet pa īstam! 
Man ir tonis medium dark. Pašlaik gan, vasaras sezonā jūtu, ka man viņš paliek pa gaišu.
Varu teikt, ka šis ir mans atradums, ņemot vērā visas krēma labās kopjošās īpašības, maskēšanas spējas un ikdienā vairs tonālais krēms netiek lietots- tā vietā šis produkts.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru