trešdiena, 2014. gada 14. maijs

Dzintara "Be Trendy" vaigu sārtums

Vienmēr esmu lietojusi pūderveida vaigu sārtumus, tomēr radās vēlme pamēģināt, kāds īsti ir krēmveida vaigu sārtums. Tā kā produktu pirku ar domu tikai izmēģināt, tad izvēle krita uz Dzintara krēmveida vaigu sārtumu, galvenokārt tā zemās cenas dēļ, kā arī kompaktā iepakojuma dēļ. 

Vaigu sārtuma mazais iepakojuma izmērs padara nedaudz neparocīgu produkta uzklāšanu, jo liela daļa no produkta, to lietojot, saiet aiz nadziņiem. Pievilcīgs šķiet paša produkta izskats, izskatās ļoti garšīgs, nudien atgādina saldo ēdienu :)
Produkta konsistence ir diezgan pabieza, tomēr tā nerada problēmas ar sārtuma uzklāšanu un iztušēšanu. Vaigu sārtums ir jālieto piesardzīgi, jo tas ir ļoti pigmentēts. Ir viegli to uzklāt par daudz un panākt nevēlamu efektu.
Jāatzīst, ka par tādu cenu es negaidīju no produkta neko dižu un, kā jau teicu, tikai gribēju izmēģināt kā tas ir lietot krēmveida  vaigu sārtumu, tomēr esmu patīkami pārsteigta. Sārtums rada ļoti patīkamu toni un, kas ir galvenais- dabisku. Vaigi izskatās dabiski veselīgi sārti un sejas āda tiek patīkami atdzīvināta. 
Tagad šis mazais kosmētikas nieciņš vienmēr atrodas manā somā kā palīgs sejas atsvaidzināšanai, kad vien tas ir nepieciešams.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru