ceturtdiena, 2014. gada 12. jūnijs

Stenders lavandas vannas sāls

Attēla saite

Kaut arī ir vasara, karsts, tomēr ik pa laikam man tik un tā patīk relaksēties vannā. Vannas ūdeni parasti cenšos ar kaut ko "piepildīt". Reizēm lietoju vannas bumbas, reizēm putas vai vannas sāli.
Pašreiz esmu izvēlējusies Stendera lavandas sāli. Lavandas smaržu izvēlējos tieši tādēļ, ka viena no lavandas īpašībām ir tā relaksējošā iedarbība-tā ir laba miegam un labs miegs ir tieši tas, kas pēc smagas darbadienas ir vajadzīgs.


Ražotājs: Baudi dabas spēku attīrošā un nomierinošā vannā ar mūsu sagādātajiem jūras sāls kristāliem. Patīkamais ūdens, kas piepildīts ar vērtīgo sāli, līdzsvaro vielmaiņu un rūpējas par tavas vannas skaistumu un tvirtumu. Un lavandas ziedu mierinošā smarža uzvirmos telpā vēl pirms tavu ādu skars patīkamais ūdens.
Sastāvs: Maris Sal, Lavandula Angustifolia (Lavender) Dried Patals, Parfum, (Fragrance), Lavandula Angustifolia (Lavender), CI 14720, CI 42090, Limonene, Linalool. Geraniol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin.


Atverot iepakojumu, pirmais, ko sajutu, bija spēcīga lavandas smarža. Likās, ka tā varētu traucēt, bet nē- vannā smarža ir neuzbāzīga un ļoti patīkama. Smaržo visa vannasistaba. 
Patīk tas, ka sāls ir ar maziem lavandas gabaliņiem, kas liecina par to, ka produktā tiešām ir daļa no dabas. Tāpat produkta sastāvā ir lavandas ēteriskā eļļa. Ļoti patīkams aromāts un arī āda pēc vannas jūtās labi. Un sagadīšanās vai nē- bet pēc šīs vannas sāls lietošanas man ir ļoti ciešs miegs. Katrā gadījumā no visa vannas sāls, ko esmu lietojusi, šis ir pats labākais.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru