otrdiena, 2014. gada 9. septembris

BBFactory greipfrūtu sviests

Šodien gribu pastāstīt par vienu no saviem šīs vasaras favorītiem. Tas ir BBFactory ķermeņa sviests.


Lūk, ko par šo produktu saka ražotājs:
Maigs, gaisīgs, tonizējošs, uzmundrinošs un intensīvi kopjošs ķermeņa sviests ar augstvērtīgo šī sviestu un alveju. Rūpējas, lai āda būtu mitrināta un pabarota, starojoša un elastīga. Ideāls līdzeklis visam ķermenim un sejai, ja nepieciešama barošana, mitrināšana un tonizēšana.

Viegli iesūcas, neatstāj taukainu sajūtu. Greipfrūtu sviests ir bagātināts ar E vitamīnu un balto greipfrūtu ēterisko eļļu, kas tonizē ādu un uzlabo tās elastību.

Lietošana: greipfrūtu sviests piemērots ķermeņa un sejas ādas ikdienas kopšanai. To uzklāj tīrai, sausai vai mitrai ādai un iemasē ar apļveida kustībām.

Sastāvs pēc INCI: Vitis Vinifera seed oil, Prunus Amygdalus dulcis oil, Aloe Vera, Prunus persica kernel oil, Aqua, Tocopherol, Chondrus Crispus extract, Citrus Grandis peel oil, Citrus aurantium dulcis peel oil, Potassium Sorbate, Benzoic Acid.

Manas domas: Kā jau teicu, šis ir viens no manas vasaras favorīt produktiem. Pirmkārt, fantastiskās smaržas dēļ. Otrkārt tāpēc, ka tas ir dabīgs. Patīk tas, ka sviests neatstāj taukainu sajūtu un ātri iesūcas ādā. Tā, kā šī sviesta sastāvā ir ūdens, tad tas jūtami arī mitrina ādu, ne tikai to pabaro. Produktu ir ļoti viegli uzklāt. Es parasti to smērēju uzreiz pēc dušas uz mazliet mitras ādas. Ir pieejami šāda veida ķermeņa sviesti ar citiem aromātiem, noteikti gribēšu izmēģināt visus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru